Buitengesloten of sleutels kwijtgeraakt in Eindhoven?

Bel de binnenlaatservice van Volksbelang met gediplomeerde slotenmakers: 040 244 10 21.

Heb je je buitengesloten in Eindhoven? Heb je nèt je voordeur dichtgetrokken en zit de sleutel er nog op aan de binnenkant? Hoe open je nu de deur zonder sleutel? In zulke situaties biedt de binnenlaatservice met enkel gediplomeerde slotenmakers van Volksbelang Eindhoven de uitkomst! Je staat na één telefoontje naar 040 244 10 21 (Tijdens winkeltijden), snel weer binnen zonder daarbij opgelicht te worden. (Link naar Youtube: Opgelicht door Slotenmakers - Consumentenbond).

Buitengesloten zijn is niet alleen uitermate lastig, het kan zelfs inkomsten kosten als je je bedrijfspand niet binnen kunt. Bovendien kan het ook gevaarlijke situaties in de hand werken. Stel je eens voor dat je voordeur achter je dichtwaait, nét als je een pan op het gasfornuis hebt staan. Gemiddeld genomen staan we binnen een half uurtje op de stoep om je binnen te laten.

Ben je buitengesloten en heb je een betrouwbare gediplomeerd slotenmaker nodig die je uit deze benarde situatie kan helpen? De binnenlaatservice van Volksbelang Eindhoven schiet je graag te hulp. We zijn actief in Eindhoven centrum, maar natuurlijk ook in de overige stadsdelen waaronder: Woensel, Gestel, Strijp, Stratum en Tongelre.

Schadeloos openen

In de meeste gevallen kan de deur geopend worden zonder daarbij schade aan het slot toe te brengen. Dit wordt schadeloos openen genoemd en wil zeggen dat we niet in de cilinder hoeven te boren om deze te openen. Schadeloos openen is in sommige gevallen ook mogelijk als er een SecuStrip (anti-inbraakstrip) op de deur is aangebracht.

Veel voorkomende situaties van buitensluiting in Eindhoven.

Er zijn verschillende redenen te bedenken, waarom mensen zichzelf kunnen buitensluiten. Een buitensluiting kan door verschillende oorzaken ontstaan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van je sleutel onderweg naar huis, of het vergeten van de sleutel bij het dichttrekken van de deur. In elk geval begrijpen wij goed dat het heel vervelend is, wanneer je je in een van onderstaande situaties bevindt.

Deur achter je dichtgetrokken of dichtgewaaid.

De meest voorkomende situaties waarbij mensen buitengesloten raken zijn: "Het simpelweg dichttrekken van de deur, zonder de sleutel bij je te dragen, of als je even snel zonder sleutels naar buiten gaat om iets te doen en de deur achter je dichtwaait.

Buitengesloten, met de sleutel nog aan de binnenkant van de deur.

Dit kan gebeuren, de sleutel is aan de binnenkant blijven zitten. Het is een scenario, waarbij je niet meer naar binnen kunt. Zelfs al heb je de sleutel, wordt het erg lastig om de deur te openen.

Sleutels kwijt.

Ben je de sleutels kwijt? Is je sleutel misschien gevallen of zelfs gestolen? Het kan gebeuren dat je de sleutels niet meer kunt vinden. Als je de sleutels verloren bent kan dit veel frustratie opleveren. Iets kwijt zijn is al vervelend genoeg, maar sleutels kwijt zijn is nog erger. Hoe dan ook, wij helpen je snel weer binnen.

Buitengesloten door een afgebroken sleutel.

Wanneer de binnenzijde van het slot versleten of roestig is geworden, kan ook het afbreken van een sleutel een buitensluiting veroorzaken. Een afgebroken sleutel zal eerst verwijderd moeten worden, voordat de deur geopend kan worden. Door het slot regelmatig te smeren met bijvoorbeeld slotspray (te koop bij Volksbelang Eindhoven), is de kans dat je buitengesloten raakt relatief klein.

Wees voorzichtig met het zelf openen van een slot, of het verwijderen van een afgebroken sleutel.

We raden het ten zeerste af, om zelf te gaan proberen om het slot bij een buitensluiting te openen. Er bestaat een redelijke kans dat het slot extra beschadigd raakt, Iets wat je beter kan voorkomen, want als de schade aan het slot te groot is, dan zal het deze waarschijnlijk vervangen moeten worden. Wil je voorkomen dat een sleutel afbreekt in het slot, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het slot soepel werkt, en de bewegende delen goed gesmeerd blijven. Als smeermiddel voor soepel werkende sloten adviseren wij het gebruik van een goede slotspray. Deze slotspray is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Doelgroepen die wij vaak helpen:
  • Huisbazen
  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Expats

Buitengesloten uit huis? Bel Volksbelang

Wat kost de Volksbelang binnenlaatservice?

We streven ernaar om onze prijzen zo voordelig mogelijk te houden. Wij zijn ervaren en gediplomeerde professionals en zorgen ervoor dat je snel weer binnen bent, én weer veilig kunt afsluiten. Wat je betaalt voor onze dienst wanneer je jezelf hebt buitengesloten is afhankelijk van het type slot. In onderstaande voorbeelden lees je de meest voorkomende situaties incl. de bijbehorende prijs: [rechterkolom] [Afbeelding: Buitengesloten-eindhoven.jpg]

Schadevrij deur openen

Uw deur is schadevrij te openen als je deur niet op slot zit en als je géén anti-inbraakstrip op je deur hebt.

Prijs
Vanaf € 60,- (Totaalbedrag inclusief arbeid en b.t.w. Geen materiaal benodigd.)

Openboren van de cilinder

Als je bent buitengesloten en/of als je de sleutels kwijt bent, dan kunnen wij je deur openen door de cilinder uit te boren. De deur blijft natuurlijk schadevrij maar de cilinder dient hierna vervangen te worden. Je kan hierbij kiezen uit twee verschillende cilinders: Een standaardcilinder of een SKG3 cilinder).

Prijs Vanaf € 90,- (Afhankelijk van de maat. Totaalbedrag inclusief montage, een nieuwe cilinder en b.t.w.)

Bel Volksbelang sleutelservice in onderstaande scenarios:

  • Buitengesloten of sleutels kwijt?
    Wij openen de deur voor u. In sommige gevallen is het mogelijk om de deur zonder schade te openen.
  • Autosleutel afgebroken of verloren?
    Wij kunnen alle merken en soorten autosleutels bijmaken, óók transpondersleutels en sleutels met afstandsbediening!