Vakkundige reparatie van schoen tot jas in Eindhoven

Bij Volksbelang kunt u terecht voor een een hele rits aan reparaties voor de meest uitlopende spullen. Wij hebben een zeer vakkundige reparatiedienst. Terwijl u wacht gaat de reparatiedienst van Volksbelang in Eindhoven voor u aan de slag. We maken uiteraard gebruik van de beste materialen. U kunt niet alleen terecht voor reparaties aan schoenen, we repareren ook tassen, jassen, je kan het zo gek niet verzinnen of we doen het.

Zo doen we in Eindhoven ook reparaties aan trampolines, buiskappen van boten, boodschappenwagentjes, motorkleding, duikspullen etc. als het onder de stikmachine en in de werkplaats past maken we het.

De reparatieafdeling heeft van 12:30 tot 13:00 uur pauze. De winkel aan de Kloosterdreef 88a in Eindhoven blijft gewoon open u kunt dus wel reparaties afgeven of ophalen. Onze reparatiedienst is niet alleen snel maar ook de goedkoopste voor schoenreparatie en dergelijke in de regio Eindhoven.

Schoenen reinigen en poetsen

Ook kunt u bij ons uw schoenen helemaal laten reinigen en poetsen. In Eindhoven komt u daarvoor naar Volksbelang. De kosten voor het reinigen en poetsen bedragen € 17,50. U kunt hier niet op wachten i.v.m. de droogtijden van de verschillende producten. Uw schoenen staan 2 dagen later weer als nieuw voor u klaar.

Speciaal werk aan schoenen

Als u speciale verzoeken heeft voor uw schoenen dan kunt u daarvoor ook bij Volksbelang voor terecht. Zo kunnen wij speciaal werk als het maken van verhogingen zodat uw schoen fijner loopt of dat u meer ondersteuning krijgt. Ook de reparatie van bergschoenen wordt bij ons verzorgd met het oog voor detail en afwerking dat u van ons verwacht. Heeft u andere speciale verzoeken? Dan kunt u het beste even binnenlopen zodat wij aan de hand van de meegebrachte schoenen beslissen wat de beste optie is voor het speciaal werk aan uw schoenen.

Speciale schoenreparatie

Een paar bergschoenen krijgt het soms zwaar te verduren, lange wandeltochten met hoge temperaturen en dat alles in ruw of vochtig terrein. Dan gaat er wel eens iets stuk. Dit kan een eenvoudig haakje zijn of een complete binnenvoering waar door transpiratie en slijtage gaten in uw bergschoenen gaan zitten. Bij Volksbelang repareren wij uw bergschoenen waarna ze weer zo goed als nieuw zijn.
Soms is na een medische ingreep of door een lichamelijke oorzaak een schoenverhoging nodig. Wij maken de verhoging tussen de zool en de schoen en dat zorgt voor een grote soepelheid waardoor de voet goed kan blijven afwikkelen. Volksbelang verhoogt niet alleen de hak, maar de hele schoen. Dit voorkomt rugklachten.
Schoenreparatie voor Schoenreparatie na

Prijzen Schoenreparatie

 
Dames
Heren
Hakken vanaf
7,00
8,00
Rubber zolen vanaf
14,50
16,50
Leren zolen vanaf
22,00
27,00
Rubber zolen en hakken vanaf
21,50
24,50
Leren zolen en hakken vanaf
29,00
35,00
Danszolen vanaf
26,50
31,50
Danszolen en hakken vanaf
36,00
41,00
Rubber teenstukken vanaf
7,50
8,00
Leren teenstukken vanaf
8,50
9,00
Rits in jas vanaf
27,50
27,50
Ritsen in laarzen vanaf
9,50
9,50
 
Klein
Groot
Hielvoeringen vanaf
12,50
15,00

Schoenpoetsen

Schoenen poetsen